Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα από την Plan Rental Car σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε απολαυστικά το χρόνο σας στην ελληνική πρωτεύουσα.

Με τα αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Παρθενώνας – Ακρόπολη, ο ναός του Ποσειδώνα – Σούνιο,  και πλήθος μουσείων και ιστορικών κτιρίων, η Αθήνα αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου της Plan Rental Car από την Αθήνα είναι μία συμφέρουσα οικονομικά πρόταση. Με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας καινούρια, το να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο από την εταιρεία μας, σας προσφέρει ακόμα περισσότερη απόλαυση στο ταξίδι σας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα
Ενοικίαση αυτοκινήτων λιμάνι Πειραιά

Κάνοντας την κράτησή σας από την ιστοσελίδα μας, μπορούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο που έχετε ενοικιάσει στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά.

Ακόμα, κι αν το ταξίδι σας στην Αθήνα αφορά επαγγελματικούς λόγους με την Plan Rental Car, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τα τελευταία λεπτά πριν την αναχώρησή σας. Με την υπηρεσία μας “Τάχιστη επιστροφή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου” , παραδίδετε το όχημα που έχετε νοικιάσει στο  parking του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να έχετε διαθέσιμο το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει να νοικιάσετε,  στο λιμάνι του Πειραιά ή και της Ραφήνας. Με την αποβίβασή σας από το πλοίο, το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει έτοιμο για να περιηγηθείτε στους δρόμους της αθηναϊκής πρωτεύουσας.

Επίσης, στην Plan Rental Car μπορείτε να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και να επιλέξετε να έχετε και οδηγό. Με την υπηρεσία “Ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό” απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το ταξίδι σας, καθώς μπορείτε απλά να επιλέξτε τον προορισμό που θέλετε και ο έμπειρος οδηγός της Plan Rental Car, θα σας πάει με ασφάλεια και όλες τις ανέσεις που αξίζετε!

Επιλέγοντας να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Αθήνα από την Plan Rental Car, δεν έχετε κρυφές χρεώσεις. Οι τιμές που θα βρείτε στη φόρμα κράτησης αυτοκινήτου είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις.

Με την Plan Rental Car έχετε ακόμα, τη δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτησή σας δωρεάν, μέχρι και 72 ώρες πριν την παραλαβή.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα από την Plan Rental Car μπορεί να είναι μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ταξιδιού σας!

® 2020
Skip to content